aboutus

ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: VINOT/DONGYA
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 4000000-5000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 40% - 50%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

De technologieco. van Zhejiang vinot machines, Ltd die het internationale front die van innovatieve ontwerpconcepten aanhalen, vele hogere professionele technici verzamelen. Wij volledig voeren ISO9001 uit: de Kwaliteitsbewakingsimplementatie van 2008 van Normen.

Op het gebied van plastic machines, heeft ons bedrijf snelle ontwikkeling op basis van constante onderzoek en toepassings geavanceerde technologie. Tijdens meer dan twintig onze jaar, ga proza in zich altijd heeft gewijd aan de technologic verbetering en het bestuursidee van wetenschappelijk beheer die productie en verkoop organiseren en de capaciteit versterken om aan de scherpe tellersconcurrentie door internationale niveau nieuwe technologie deel te nemen.

 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van de plastic machine zoals de machine van de rekfilm, film blazende machine, de machine van de bellenfilm, zak die machine, drukmachine, film het lamineren machine etc. maken. Diverse Plastic machines zijn verkocht aan heel wat gebieden als Zuidoost-Azië, Europa, Amerika en Midden-Oosten, enz. Wij benadrukken product het uitstekende kwaliteit gebruiken van hoogte - kwaliteitsmaterialen, goedkeurend geavanceerde technologie en beheer aan de kwaliteit van waarborgproducten en kunnen perfecte producten en na de verkoopdienst leveren. Wij zijn goed - in binnen- en buitenland ontvangen en vertrouwd op door persoonlijkheid voor diverse cirkels geweest.

 

 

Onze onderneming heeft altijd in het beheersdoel van voortgeduurd: Nemend Wetenschap en Technologie als Gids, De weg bereidend en Zijnd Ondernemend, Nemend Prestige als Stichting: , En doend zijn beste om klanten de perfecte volledige en nauwkeurige technische dienst aan te bieden zullen wij warm oude en nieuwe klanten in binnen- en buitenland om met ons hand in hand om gezamenlijk maart naar succes welkom heten samen te werken.

Wij zullen verscheidene veranderingen van de bioskoopmarkt volgen „ervaring van innovatie, Technologie in het ideaal“ als ontwikkeling van innovatieve ideeën samen opsmukken, het werk om waarde voor consumenten tot stand te brengen die filmsmilieu bekijken.

 

Legendarisch, Begin van hier!

 

-02-
Geschiedenis

Co. van de Verpakkingsmachines van Ruiandongya, Ltd donkere schaal en de bedrijfsontwikkelingsbehoeften, in Augustus 2015 het bewogen bedrijfhoofdkwartier, noemden Co. van de de Machinestechnologie van de firmanaam anders ‚Zhejiang Vinot, heeft Ltd‘ het nieuwe adres elegant milieu, gemakkelijkere faciliteiten, verleen ik de kwaliteitsdiensten aan nieuwe en oude klanten en partners.

 

Op het gebied van plastic verpakkingsmachines, met het stijgende onderzoek en de toepassing van geavanceerde technologie, heeft ons bedrijf snelle ontwikkeling. Tijdens meer dan twintig jaar, is de onderneming geëngageerd aan de busnissfilosofie van technologische innovatie en wetenschappelijk beheer geweest. Het bedrijf heeft productiemateriaal, het de volledige middelen van de kwaliteitsopsporing en systeem van de kwaliteitsborgingcontrole, heeft overgegaan ISO-9001:2000kwaliteitscertificering vooruitgegaan, ook is lideenheid van Ruian-machines en Elektronikaassociation.with uitstekende kwaliteit en de goede reputatie, het bedrijf is gebaseerd op de markt.

 

Wij besteden aandacht aan infrastructuurbouw en kwaliteitsbewaking. Besteed heel wat geld om een aantal belangrijk internationaal en binnenlands prima verwerkingsmateriaal te introduceren en de technologie, vestigt een volledig van de productieproces en kwaliteit beheersysteem om de kwaliteit van producten te verzekeren.

-03-
Dienst

  De beste Kwaliteit verzekert Omloop

 

 Onze verplichting moet nieuwe verwezenlijkingen unswervingly creëren, om onze innovatie op het gebied van plastic machines te steunen. Vinot geeft voor de gebruiker, duidelijk is dat behoeften van gebruiker voor kwaliteit. Houd in dicht contact met de hoogte - kwaliteitsmaterialen, vooruitgangsontwerp, strikte productienormen en kwaliteitsborging controal systeem.

 

  Wij blijven ook de persoonlijke zaken, geen kwestie verbeteren waar onze klanten in de stad zijn, zullen zij professioneel technisch advies, een brede waaier van de recentste productinformatie en prima klantenservice krijgen.

-04-
Ons Team

Ons Team

 

Oprecht vertrouwen, hart, innovatie.

 

Het de weg bereiden, innovatie, op de markt aan de groei, hoogte wordt gebaseerd - efficiënte die kwaliteit,

de diepe dienst voor de gebruiker.

 

ZHEJIANG VINOT MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactgegevens